SÅNGPEDAGOG

Jag har varit verksam sångpedagog sedan 1997 då jag utexaminerades som musiklärare och sångpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg. Har sedan dess arbetat på flera olika musikgymnasier och eftergymnasiala musikutbildningar;

Per Brahegymnasiet Jönköping – Estetprogrammet Musik
Balettakademin Göteborg
ITM Huskvarna – Folkhögskola/KY-utbildning Musik
Fryshusets Gymnasium Stockholm – Estetprogrammet Musik Soulinriktning
Plusgymnasiet Jönköping – Estetprogrammet Musik

Utöver detta har jag även jobbat som sångpedagog och interpretatör i samband med olika uppsättningar av musikaler, coachat sångelever inför auditions och hållit sångteknikkurser för körer och körledare.

Sångteknik

Då sångteknik alltid intresserat mig mycket, valde jag under min utbildning att fokusera mitt examensarbete på några olika sångtekniska problem. Detta innebar en riktig djupdykning i sångteknik och röstfysiologisk/anatomisk litteratur. Jag kom i samband med detta i kontakt med den världsledande sångpedagogen Cathrine Sadolin och hennes nydanande sångmetodik och sångteknik, vilket gjorde stort intryck på mig.

Detta ledde vidare till att jag under 2005 gick en 1-åring diplomutbildning i sång vid Complete Vocal Institute i Köpenhamn för Cathrine, vilket förändrade hela mitt sångteknik-tänk, både som sångpedagog och sångerska. Jag såg mycket snabbare och effektivare resultat för mina sångelever och undervisningen blev tydligare och mer lättförståelig. Efter min utbildning för Cathrine har jag arbetat utifrån hennes metod Komplett Sångteknik.

Nämnas kan att jag även genomgått 1 års utbildning till talpedagog på Logonomprogrammet vid Stockholms Musikpedagogiska Institut, senare även sångteknikkursen Estill Voicetraining Level One.

Är du intresserad av individuell sånglektion?

Är du intresserad av individuell sånglektion alternativt kurser i sångteknik för din grupp eller kör? Kontakta mig! För tillfället har jag begränsad möjlighet att ta in nya sångelever, men vid intresse kontakta mig gärna med förfrågan.

Priser individuell sångundervisning:

60 min – 795:- inkl 25% moms
45 min – 695:- inkl 25% moms