SÅNGERSKA

Om mig som sångerska

Sedan jag var liten har jag alltid ÄLSKAT att sjunga, det var därför ett naturligt val att på musikgymnasium och musikhögskola vidareutbilda mig inom sången.

Genom åren har jag sjungit i en rad olika sammanhang; vid bröllop, begravningar, dop, med storband och orkestrar, med olika jazz- och popband, i gospelkörer, vokalensembler, julkonserter, kyrkokonserter, företagsevent samt körat bakom flera artister.

Under 90- och 2000-talet gjorde jag en hel del coverspelningar på bröllopsfester och företagsevent med mitt band Millans Svänggäng.

Under de senaste 15 åren har jag jobbat mycket tillsammans med artisten, låtskrivaren och gitarristen Erik Tilling. Vi har skapat mycket musik tillsammans, gjort flera album samt en lång rad konserter i kyrkorna runt om i landet.

2008 gav jag ut mitt första soloalbum – julskivan ”Julefrid”. 2017 släpptes mitt andra album ”Den vi älskar”.

Frilansar nu som sångerska i många olika skiftande sammanhang, bl.a tillsammans med Erik Tilling, med mina två olika duokonstellationer – duon Millan Holm & Ola Hedén och duon Nina & Millan.

Duon Nina & Millan

Duon Nina & Millan består av Millan Holm, sång och Nina Bjurenstedt, piano/klaviatur

Vi spelar i många olika sammanhang såsom underhållning, vid företagsfester, julbord, mingelmusik vid After Work, bröllops- och högtidsfester m.m. Vi spelar och sjunger alltifrån traditionell jazz till soul och pop- allt utefter kundens önskemål.

Behöver du musik till ert företag eller er fest?
Kontakta mig!

Millan Holm & Ola Hedén

Millan Holm, sång och Ola Hedén, piano

Millan Holm och Ola Hedén gjorde tillsammans albumet ”Den vi älskar” som släpptes sommaren 2017. Har sedan dess gjort ett antal konserter ihop. Vill ni ha musik till kyrkokonserter, Musik i sommarkväll eller julkonserter, välkommen med er förfrågan.

Pianisten Ola Hedén är, sedan sin examen från Musikhögskolan, bosatt i Malmö. Han har turnerat med artister som Carola, Samuel Ljungblad, Ole Börud m.fl. Han har också gjort tre mycket uppskattade solopianoskivor där han improviserar över psalmer och visor. Utöver detta är han en ofta anlitad arrangör och producent.